Features om je online platform een ​​kickstart te geven

Onze focus ligt op het bouwen van online platforms voor eindgebruikers. Dit stelt ons in staat om met veel oog voor detail een sterk geheel te ontwikkelen met performante en schaalbare componenten.

19
Bouwstenen
180K+
Prachtige lijnen code

Wat we aanbieden

Done! biedt een breed scala aan gebruiksklare componenten
om jouw behoeften in te vullen

Gebruikersbeheer

Security is een van de belangrijkste zorgen bij het runnen van een online business. Een degelijk, op rollen gebaseerd toegangsbeheer helpt je om alles soepel te laten verlopen. We beheren gebruikersprofielen met aandacht voor de lokale wettelijke vereisten (identiteitsverificatie, KYC / KYB, GDPR, ...)
Afspraken module

Laat gebruikers onderling afspraken maken voor het ruilen of kopen van goederen en diensten. Denk hierbij aan data, tijden, prijzen, aanvullende afspraken, locaties, ...
Chat

Geef gebruikers de kans zinvolle gesprekken met elkaar aan te gaan. Een moderne live chatoplossing die aanzet tot actie en toelaat beeldmateriaal te delen.
Dashboards

Houd een overzicht van je platformactiviteit via boeiende dashboards die je direct laten zien waar je moet ingrijpen.
Geoservices

Lokaliseer gebruikers gemakkelijk via hun apparaten of adressen. Geef relevante resultaten door servicegebieden voor leveranciers te definiëren. Maak locaties voor natuurlijke personen geheim of onduidelijk.
Pushmeldingen

Pushmeldingen zijn een eenvoudige maar zeer effectieve manier om de klantbetrokkenheid te vergroten. Ze hebben bewezen een geweldige manier te zijn om conversie te stimuleren en klanten te helpen behouden.
AI

We gebruiken innovatieve producten en diensten voor machine learning op een betrouwbaar platform. We vinden het wiel niet opnieuw uit, maar gebruiken beproefde en schaalbare oplossingen.
Betalingen

Gebruik eenvoudige betalingen via alle toonaangevende betaalmethoden, afgestemd op lokale voorkeuren.
Chatbot

Slimme chatbots om je klantenservice, verkoop en marketing te verbeteren. Geïntegreerd in de platformworkflows.
Import/Export

Eenvoudige import- en exportfunctionaliteit via gestandaardiseerde of dynamisch gedefiniëerde formaten.
Rich content integratie (blog)

Integreer je contentplatform en bied je gebruikers een end-to-end-ervaring.
Coupons & korting

Breng nieuwe klanten binnen, introduceer nieuwe producten of merken of laat klanten terugkeren door flexibele kortingsbonnen aan te bieden.
Zoeken

Maak gemakkelijke, bruikbare overzichten van beschikbare aanbiedingen en optimaliseer de rangschikking van producten of diensten met behulp van slimme algoritmes.
Bidirectionele beoordeling en recensies

Behalve prijs zijn beoordelingen en recensies de belangrijkste factoren bij het nemen van aankoopbeslissingen. Het wordt door klanten geacht aanwezig te zijn en blijkt een invloedrijk onderdeel van de verkooptrechter.
Kalender integratie

Door gebruik te maken van industry standard formaten, kunnen we een naadloze integratie bereiken met externe kalendertools. Vaak native, maar altijd eenvoudig te implementeren.
Admin console

Stroomlijn de moderatie van boekingen, gebruikers, transacties en verbeter de efficiëntie van je dagelijkse activiteiten door een krachtig dashboard te gebruiken.
Tracking & analytics

Integreer naadloos met je bestaande analytics oplossingen, door het gebruik van aangepaste events.
Social media integratie

Dankzij de integratie met Facebook, Google en Apple kunnen jouw klanten zich authenticeren met hun respectievelijke accounts. Ook delen op sociale media is mogelijk via native integraties.
Business messenger integratie

Bouw goede relaties op met je klanten door hen in staat te stellen contact met je op te nemen via livechat.

Meer nodig?

We gaan ervoor om te bouwen wat jij nodig hebt

We gaan ervoor om aan jouw behoeften te voldoen. We begrijpen dat jouw bedrijf maatwerkoplossingen nodig heeft en denken graag mee na hoe we iets uitmuntend kunnen bouwen, speciaal voor jou.


Integratiepartners

Succesvol verankerd met deze services.